Att få skapa härligt hantverk i glada färger och med naturmaterial, är något alldeles speciellt!

I CoolWool´s webshop hittar du ett brett sortiment av material som du behöver när du ska brodera och skapa med ull som "huvudingrediens". Du hittar tex vadmal, ull- och silkegarner i en mängd härliga färger och kvalitéer. En hel del smarta verktyg och hjälpmedel för att underlätta i ditt skapande. Välkommen in och botanisera i menyn till vänster. Jag säljer bara material som jag själv provat och tycker om.

 

Välkommen till CoolWool! 

Helene S Lundberg

Enklare kan det knappast bli! Lägg en vanlig order på ett digitalt magasin, så fort betalning skett skickar jag direkt det aktuella magasinet som en pdf-fil till din e-mail adress. Var extra noga när du uppger din e-mailadress så att jag skickar till rätt adress. Sen är det bara att sätta igång med ditt skapande. Pris 95 kr.

Klicka här för att läsa mer och Helenes Digitala Magasin
Jag har gjort många böcker men den här ligger mig extra varmt om hjärtat. Den är nämligen fylld med mitt absoluta favorithantverk - yllebroderi! Bilderna är många och färgglada och jag vågar nog påstå att det finns något för alla smaker. Här nedan får du en liten tjuvkik på innehållet. 
I Helenes Yllebroderier delar jag med mig av det jag tycker allra bäst om att göra - brodera på ylle. I den här boken har jag samlat många olika typer av broderier. Från sköna kuddar till smarta fodral och väskor. Använd mönstren precis som de är eller skapa egna varianter. Med hjälp av tydliga mönster som visar vilka stygn jag har använt och listor på garner och 
 
annat material kan du lätt komma igång med ditt skapande. Här finns något för alla, från nybörjare till vana brodöser.
Välkommen in i broderiets magiska värld!

 

Brodera en fin kasse som drar blickarna till sig. Många roliga stygn med bästa ullgarnet i härliga färger.

En glad liten kudde som inte tar allt för lång tid att färdigställa. 

Nu har jag ett begränsat antal broderikit Hönsmamma med ritat/prickat framstycke. Först till kvarn!
I kitet ingår Ritat framtstycke, broderigarner och nål, handledning och stygnguide. Pris 525 kr.
Med roligt material kan man ju skapa oändligt mycket härliga saker. Blanda silke, ull, pärlor, knappar etc etc. Leta dig fram i menyerna, hoppas du hittar nåt kul att sätta fingrarna i.