Säkra betalsätt 

Vi erbjuder flera olika betalsätt och dina uppgifter är alltid skyddade med krypteringsteknik
 

Att få skapa vackra saker i ull med sina händer är något alldeles speciellt!

Min stora passion är att arbeta med ull, att 

designa yllebroderier i härliga färger och 

mönster med inspiration från gamla 

traditioner är fantastiskt.  

 

I min shop hittar du bland annat broderikit, 

tillklippta och ritade, så det är bara att 

sätta igång. 

 

Välkommen till Cool Wool! 

 

Helene S Lundberg

Helene S Lundberg
Spinnkurs! Lär dig grunderna i att karda och spinna. Söndagen den 24 Mars i Abbekås. Kl 10-17. Klicka på bilden och läs mer. Hoppas vi ses! Helene
Här finns det många fina band att välja på. Klassiskt vävda Allmogeband och Leksandsband, färgstarka och läckra sammetsband samt ett axplock andra snygga band.  
Fyll soffan med egenhändigt broderade kuddar i härligaste ull. Vilken känsla! Det finns kuddar i alla svårighetsgrader och priser. Klicka på bilden för att se hela sortimentet.
Att designa och spinna sitt eget garn är fantastiskt roligt. Vi har Ashfords Spinnrockar, kardmaskiner och tillbehör. Välj och vraka bland alla ljuvliga fibrer, vi har massor av färger att välja mellan.
Vadmal, Ljusöd, 150 cm bred
Vadmal, Ljusöd, 150 cm bred
Pris: 55 Kr
Nu har det kommit in nya härliga färger i ilo yarn, passar bra så här när våren verkar vara på gång. ilo yarn finns i 3 olika tjocklekar, pris från 42 kr.

Stor sortering av både ull och silke. Corriedale- och Merinoull topsband, Merino/Silkemixar, vitt och färgat silke i magiska färger, ullockar mixade och enfärgade. Välkommen in och botanisera bland allt det vackra.

Har du som jag passion för knappar måste du kolla in alla härliga pärlemorknappar. Ibland räcker det med att bara byta ut de gamla knapparna på ett plagg och vips så har du fått ett nytt utseende.

Det här är en magisk maskin som jag har blivit helt förälskad i. Den fungerar precis som en vanlig stick/påtdocka fast här är det bara att veva och ut kommer snyggaste snodden. Pris 239 kr.

Med roligt material kan man ju skapa oändligt mycket härliga saker. Blanda silke, ull, pärlor, knappar etc etc. Leta dig fram i menyerna, hoppas du hittar nåt kul att sätta fingrarna i.

Ännu hinner du svänga ihop en söt kudde "Hönsmamma". Här är hon tillsammans med sina små kycklingliv. Komplett yllebroderikit. Pris 525 kr. Klicka på bilden och läs mer.

Vadmal, Ljusöd, 150 cm bred
Vadmal, Ljusöd, 150 cm bred
Pris: 55 Kr
Hej och välkommen till CoolWool. Jag heter Helene S Lundberg och är passionerad av allt som har med färg och form att göra. Glada färger och roliga mönster brinner jag för. Här i min webshop säljer jag allt material som du behöver för att brodera på vadmal och kläde. Jag satsar på hög kvalité och säljer bara det som jag själv tycker bäst om. Förutom broderimaterial hittar du även bra verktyg som broderibågar, nålar, överföringsmaterial etc. Välkommen in i broderiets magiska värld! Helene

Tjuvkika på ByHeleneSofie