[#this_link#]Om mailet inte ser bra ut, klicka här[#/this_link#]
Nyhetsbrev nr 1 - 2012
Det är Mars månad, julen känns långt borta och första lunchen i uterummet är avnjuten. Det är verkligen speciellt när våren anländer. Vi nordbor blommar upp samtidigt som de första snödropparna tittar fram. Samma gäller i CoolWool shopen, det droppar in många roliga nyheter just nu.

Mina grannlåtsmixar är väldigt populära. Det känns extra roligt då jag gjorde det mest för skoj skull för att jag själv tycker om att sätta ihop färgerna och materialen med varandra.


Den som är populärast är den orange/rosa/gul/röda mixen. Kan det vara för att färgen orange är lite på modet just nu kanske. En grannlåtsmix räcker till mer än ett litet projekt. Ett mobiltelefonfodral med matchande armband blir ett jättefint och samtidigt praktiskt set.

Grannlåtsmixen finns även i grön/turkosa toner och den allra senaste färgkombinationen kallar jag Allmoge. En grannlåtsmix innehåller vadmal i tre färger, ullduttar, broderigarn, band och knappar.

En grannlåtsmix kostar 149:-.
Nu är den äntligen färdig som broderikit, min färgglada lilla stramaljkudde som jag döpt till Orange Dots. 

Den är hur kul som helst att göra. Kuddar behöver ju faktiskt inte vara så stora att de tar upp hela soffan så att du själv inte får plats. Det här är kanske mer ett glatt blickfång än en ordinär kudde. 

Kudden broderas med sk medeltida halva korsstyg i ullgarn på dubbel stramalj. De generösa pompombollarna är jag själv barnsligt förtjust i. På bakstycket i vadmal broderar du årtal och dina initialer. 

Dotskudden är 24 x 24 cm och i broderikitet ingår allt du behöver förutom fyllnadsvadd. Pris 325:- 
Gå till CoolWool´s webshop
Vill du inte ha fler nyhetsbrev från CoolWool? [#opt#]klicka här[#/opt#]