[#this_link#]Om mailet inte ser bra ut, klicka här[#/this_link#]
Nyhetsbrev nr 2 - 2012
Nu är det vår på riktigt här nere i Skåne och jag har åter igen fått hem en massa färgglada och fina saker. Solen skiner utanför fönstret och på mitt skrivbord ligger en hög med härliga pärlemorknappar som sätter fart på fantasin. Klicka på bilderna så länkas du till respektive produkt/event. 

Och vad är pärlemor egentligen? Jo, det är det regnbågsskimrande inre skiktet från musslor, speciellt från pärlostron.

 
Pärlemorknappar är de allra finaste knapparna som finns (enligt mig själv i alla fall). Jag tycker det är så roligt att de numera finns i så många fantastiska färger och former.

När man nu lägger ner så mycket arbete på sina olika projekt är det extra roligt att välja knappar med omsorg. Antingen matchar man knapparna med plagget eller inredningsdetaljen eller så bryter man och blandar vilt. Det kan aldrig bli fel, bara personligt och fantasifullt.

Det finns pärlemorknappar från 4:- och i en mängd färger.
Upplev en lite annorlunda och oförglömlig yllebroderikurs i slottsmiljö! 

Söndagen den 29 April 2012, klockan 10-16 är det åter dags att "greppa nålen". Prova på klassiska och traditionella stygn med ull- och lingarn på vadmal. Ett litet broderikit ingår i kursen.

Du bjuds även på både förstklassig lunch och eftermiddagsfika med bakverk på Svaneholms Gästgifveri. Läs mer på www.coolwool.se eller ta kontakt med mig direkt på Tel: 0707-570197 eller helene@coolwool.se

Hjärtligt välkomna!
Helene

Amigurumi är Japanska och betyder helt enkelt: virkade, stickade och mjukstoppade leksaker.

 
Enligt önskemål har jag nu tagit hem sk säkerhetsögon och nosar avsedda för amigurumi. De finns i två storlekar och i färgerna: blå, bärnsten, bruna och svarta.

Du förankrar dem med ögat/nosen på framsidan och säkerthetsbrickan i metall på baksidan.

Små ögon 7,5 mm kostar 3:-/par.
Stora ögon 12 mm kostar 5:-/par.
Nosar 12 mm 4:-/st.

 
Soliga hälsningar
CoolWool
Helene
Gå till CoolWool´s webshop
Vill du inte ha fler nyhetsbrev från CoolWool? [#opt#]klicka här[#/opt#]