[#this_link#]Om mailet inte ser bra ut, klicka här[#/this_link#]
Nyhetsbrev nr 3 - 2012
Det pratas mycket om accessoarer i alla dess former i årets mode och i år är det glada och knalliga färger som gäller. Har man i övrigt lite diskreta kläder kan man lätt piffa upp det med en uppseendeväckande accessoar.

Pryd ditt kavajslag med en superläcker virkad rosbukett. Den är enklare att göra än den ser ut att vara.

 
Det här är ett virkkit som innehåller allt (utom virknål) du behöver för att göra den här söta rosbuketten. När du virkat färdigt rosorna och bladen handtovar du dem så att de får det där lilla extra sammetslena utseendet. Garnet är handfärgat vilket gör att det blir spännande schatteringar i rosbladen.

Broschen är även snygg att fästa på sommarhatten eller varför inte på väskan eller sjalen. E
tt virkkit kostar 145:-
En annan accessoar som drar blickarna till sig är det här roliga armbandet i yllebroderi.

Det här är ett litet och roligt projekt som snabbt växer fram. I alla CoolWool's broderikit får du ritade mönster på vadmalen och tydliga handledningar.

Knäppningen består av en pärlemorknapp och en lingarnssnodd. Armbandet har även fått en kul garnboll som dekoration. Det starkrosa taisidenfodret känns mjukt och lyxigt mot handleden. Ett komplett broderikit kostar 110:- vilket även kan bli en lite annorlunda värdinnepresent.

Jag är så stolt över alla fina band som jag nu har i shopen, man kan ju göra så mycket fint av dem.

 
Som det här lite annorlunda bandet i rött, gult och grönt. Blir fint att bara knyta runt en ljusstake, använda som servettring eller kanske sy fast på något klädesplagg. Det här bandet kostar 15:-/m.

Jag har även andra allmogeband i rött, vitt, grått och svart, i olika bredder och prisklasser, det finns nåt för alla. För er som inte gillar allmogestilen har jag sammetsband i många läckra färger.
Välkommen in och kika.
Soliga hälsningar
CoolWool
Helene
Gå till CoolWool´s webshop
Vill du inte ha fler nyhetsbrev från CoolWool? [#opt#]klicka här[#/opt#]