[#this_link#]Om mailet inte ser bra ut, klicka här[#/this_link#]
Webshopen för mode- & inredningspysslare
Hej!
Jag heter Helene och är grundare av webshopen CoolWool, en webshop för både småpysslare och ullnördar (det sistnämnda är jag själv). Hos mig hittar du egendesignade yllebroderikit, stick-, virk- & pysslekit, kardad ull i all världens färger, broderigarner i hela färgskalan. Jag har även färgglada pärlemorknappar, vadmal i glada färger och en massa annat kul. Välkommen in på en kik i min butik www.coolwool.se

Lyxa till och gör dina plagg mer personliga med en fin brosch.

 
Du virkar den enkelt själv efter tydliga instruktioner. Garnet till rosorna är handfärgat vilket ger de fina schatteringarna. I ett virkkit ingår material till tre rosor och tre blad. För att få fram det "mjuka" tovar du blommorna och bladen när de är färdigvirkade. Hett vatten och grönsåpa är det enda du behöver till detta. Sen är det bara att sy ihop rosorna och bladen med varandra och till sist broschnålen. Jag kan lova dig att ditt alster kommer att uppmärksammas, de blir ett fint blickfång på tex sommarens kavaj eller varför inte på sommarhatten. Ett virkkit som räcker till en rosbunt kostar 145:-. Kitet innehåller: handfärgat garn till 3 rosor och 3 blad, broschnål, ulltyg att fästa broschnålen på samt tydlig handledning. (Virknål, sytråd och nål ingår ej i kitet). Även en perfekt värdinnepresent till sommarens fester.

Och vad är pärlemor egentligen? Jo, det är det regnbågsskimrande inre skiktet från musslorna, speciellt vanligt förekommande på pärlostronen.


Pärlemorknappar är de allra finaste knapparna som finns (enligt mitt tycke i alla fall). Jag tycker att det är så roligt att de numera finns i så många fina fantastiska färger och former. När man lägger ner så mycket arbete på sina olika pysselprojekt är det extra roligt att välja knappar med omsorg. Antingen kan man matcha knapp och plagg eller så bryter man och blandar vilt. Det kan aldrig bli fel, bara personligt och fantasifullt.

Ett plagg med trista knappar kan få ett helt nytt liv genom att helt enkelt få nya knappar. Det finns knappar i många fina färger, storlekar och former.

 

Är du sugen på att sätta fingrarna i ett roligt broderikit, det är enklare än du tror.


Nu kan du vinna ett broderikit "Lantlivskudde" i mellanstorlek. Det enda du behöver göra är att gå in på CoolWools facebooksida och Gilla sidan samt Dela valfriit inlägg. Den 6 Maj (2012) dras det en vinnare. Enklare kan det knappast bli, välkommen in till mig på www.facebook.com/coolwooldesign.

Kudden Lantliv är ett litet och roligt broderi som går snabbt att få färdigt. Det är 23x34 cm stort och innehåller allt du behöver för att göra det (dock ingår ej fyllnadsvadden). Kuddens värde är 325:-.

 
Hoppas vi ses i min webshop.
Är det något du undrar över är det bara att
slå en signal eller skriva några rader till mig.

 
Bästa Hälsningar från Helene & CoolWool
 
Gå till CoolWool´s webshop
Vill du inte ha fler nyhetsbrev från CoolWool? [#opt#]klicka här[#/opt#]