Säkra betalsätt 

Vi erbjuder flera olika betalsätt och dina uppgifter är alltid skyddade med krypteringsteknik
Poncho Magasin

Digitalt Poncho magasin med 6 olika ponchos.
Stickade ponchos i många varianter. Det 17-sidiga magasinet innehåller beskrivningar på hela 6 olika ponchos. Det finns långa och korta, med eller utan polokrage eller lätt urringad och med eller utan axel och fläta. Välj själv eller kombinera efter egna önskemål.
Dessutom får du på köpet lite tips & tricks för ett lyckat ponchoresultat.

 

 

Poncho Magasinet finns nu även i en tryckt upplaga.
Vill du inte ladda ner magasinet och skriva ut eller arbeta efter skärmen så finns Poncho Magasinet nu även i en tryckt version. Det 16-sidiga magasinet innehåller beskrivningar på hela 6 olika ponchos. Det finns långa och korta, med eller utan polokrage eller lätt urringad och med eller utan axel och fläta. Välj själv eller kombinera efter egna önskemål. Dessutom får du på köpet lite tips & tricks för ett lyckat ponchoresultat.16 sidor på fint, tjockt papper med ypperlig tryckkvalité, rakt hem i din brevlåda. Samma innehåll men du slipper skriva ut det själv. Priset är 125 kr inkl frakt och leverans inom 1-3 arbetsdagar, som vanligt.

Andra populära magasin
Roliga broderade armband.
Här får du ett digitalt magasin fyllt med färgglada och roliga broderade armband. Häftet som du får hem till din e-mailadress i form av en nedladdningsbar pdf-fil innehåller hela 27 sidor med mönster på armband i olika storlekar samt en stygnguide. 
Roliga påskprojekt.
Här får du ett digitalt magasin fyllt med färgglada och roliga påskprojekt. Häftet som du får hem till din e-mailadress i form av en nedladdningsbar pdf-fil innehåller hela 27 sidor med mönster på påskpynt samt en stygnguide.

Roliga påskprojek på hollänska. 
Här får du ett digitalt magasin fyllt med färgglada och roliga påskprojekt. Häftet som du får hem till din e-mailadress i form av en nedladdningsbar pdf-fil innehåller hela 27 sidor med mönster på påskpynt samt en stygnguide. OBS! Holländsk text.