Säkra betalsätt 

Vi erbjuder flera olika betalsätt och dina uppgifter är alltid skyddade med krypteringsteknik

Brodera mera...

Här hittar du lite olika material- och broderisatser.
Kit till påsöm, svart
Klicka på bilden för att förstora

Kit till påsöm, svart

Allt du behöver för att brodera yllebroderi/påsöm. Kitet innehåller: Lätt vadmal i svart 50x50 cm. 20 dockor Appletons Tapestry 4-trådigt ullgarn, nålar med spets storlek 18-22, vit markeringspenna.

 

SKULLE DU VILJA HA NÅGON ANNAN FÄRG PÅ VADMALEN? VAR SNÄLL OCH SKRIV EN KOMMENTAR TILL MIG. 

Pris: 465 Kr
Köp
Läs mer om Kit till påsöm, svart »
Startkit Broderi
Klicka på bilden för att förstora

Startkit Broderi

Startkit broderi är ett kit som passar dig som vill prova på yllebroderi. I detta kit får du ulltyg av finaste kvalité, ullgarner i olika färger och kvalitéer. Garnerna kan blandas i ett och samma broderi vilket ger mer liv i broderiet. Du får även en broderibåge, nålar i olika storlekar samt två olika pennor att rita ditt mönster med. Även en stygnguide, infoblad om yllebroderi samt lite mönsterinspiration. Detta blir en perfekt present till brodösen, vare sig det är du själv eller någon du vet vill prova på.
Pris: 365 Kr
Köp
Läs mer om Startkit Broderi »
Helenes Yllebroderier
Klicka på bilden för att förstora

Helenes Yllebroderier

I Helenes Yllebroderier delar jag med mig av det jag tycker allra bäst om att göra - brodera på ylle. I den här boken har jag samlat många olika typer av broderier. Från sköna kuddar till smarta fodral och väskor. Använd mönstren precis som de är eller skapa egna varianter. Med hjälp av tydliga mönster som visar vilka stygn jag har använt och listor på garner och annat material kan du lätt komma igång med ditt skapande. Här finns något för alla, från nybörjare till vana brodöser. 
Pris: 235 Kr
Köp
Läs mer om Helenes Yllebroderier »
» Till toppen «